Cleaning

DIY allesreiniger

Hier in huis staan twee planken vol met schoonmaakmiddelen. Ik dacht dit kan vast anders. Dus ben ik op zoek gegaan naar een recept voor een goedwerkend middel wat ik voor van alles kon gebruiken. Dus bij deze:)

Wat heb je nodig:

  • Een lege sprayfles
  • 500 ml gedemineraliseerd water (Dit kan je gewoon kopen in de supermarkt)
  • 250 ml schoonmaak azijn
  • 4 druppels lavendel olie
  • 4 drupples citroen olie
  • 4 druppels rozemarijn olie
  • 4 druppels tea tree olie

Dit voeg je allemaal samen in de lege fles, even schudden en sprayen maar. Als je het in de koelkast bewaard kan je het zeker 3 weken gebruiken. Elke keer als je het gebruikt moet je wel weer even schudden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.