Hi! Ik ben Marieke, woon samen met de liefste man en ik ben moeder van twee prachtige dochters Eva en Jolie.

Van huis uit ben ik al opgevoed dat je duurzaam kan leven en goed moet zijn voor de natuur. Sinds ik moeder ben geworden ben ik hier nog bewuster van geworden. Het klinkt misschien een beetje suf maar we willen toch ook een mooie en schone wereld voor de kids. Dus vraag ik mezelf vaak af waar kan ik verbeteren om duurzamer te leven? Wat zit er eigenlijk in de producten die we eten en opsmeren?

Niet lang geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met etherische olie. Ik had van mijn vriendin een roller, chill mom, gekregen voor mijn verjaardag. Ik was meteen enthousiast! Daar moest ik meer over weten.

Etherische oliën zijn extracten uit planten, bloemen of kruiden. Het is 100% puur natuurlijk en zo veelzijdig in te zetten. Het is fijn in een diffuser, verdund op je huid middels een roller, in je verzorgingsproducten of schoonmaak routine.

Inmiddels heb ik heel wat recepten gemaakt en vervang ik langzaam mijn producten voor zelfgemaakte recepten voor mijzelf en mijn meisjes. Dit wil ik graag met jou delen op een makkelijke en luchtige manier. Hiermee hoop ik nog meer mensen enthousiast te maken en te laten zien dat er ook veel mooie producten zijn zonder chemische toevoegingen, gewoon uit de natuur.

Veel plezier met lezen!

Liefs Marieke