Skincare

Glow serum

Dit serum is de heerlijke natuurlijke skincare DIY voor iedere huidtype, het voedt en hydrateert je huid. Ook kan het helpen om roodheid en puistjes te verminderen en krijg je een gezonde glow op je huid. Ook ruikt het heerlijk!

Dit zelfgemaakte serum gebruik ik nu al een tijdje en ik vind het super fijn. Na het douchen maak ik 2 druppeltjes warm in mijn handen en breng deppend aan op mijn gezicht, hals en borst. Het trekt snel in en blijft dus niet vettig. Hierna kan je gewoon je dagcrème aanbrengen.

Wat ik gebruik voor dit recept.

  • Druppel flesje 15 ml
  • 5 lavendel
  • 5 frankincense
  • 5 cedarwood
  • 5 cobaiba
  • 2 geranium
  • Aanvullen met jojoba olie (of een andere draag olie)

Doe de etherische olie in het druppel flesje en laat het even rustig mengen. Hierna vul je het flesje aan met jojoba olie. Even schudden en klaar voor gebruik.

Jojoba olie (wat eigenlijk een was is) vind ik zelf erg fijn. Het hydrateert je huid en is rijk aan vitamine E. Het werkt ook goed tegen puistjes door de zuiverende werking. Omdat jojoba olie erg veel lijkt op onze huid eigen talg stopt de overproductie van talg.

De vier etherische oliën zijn een fijne combinatie om de huid extra te verzorgen. Lavendel werkt verzachtend en kan helpen bij puistjes. Frankincense is een natuurlijke anti-aging. Copaiba kan ook helpen tegen puistjes. Geranium is goed voor zowel de droge als vette huid en reguleert de talg productie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.